Taru Kaartinen on 24-vuotias hää- ja tapahtumasuunnittelija

ja -stylisti, kulttuurituottaja, graafinen suunnittelija ja entinen muusikko. Hän on palkitun, suomalaisen luovan studion Hey Lookin toimitusjohtaja ja omistaja. Taru on myös kansainvälisesti tunnetun hääsuunnittelubrändi Nord & Maen pääsuunnittelija. Hän on Suomen Diilin nuorin kilpailija koskaan.

Tarun juuret ovat syvällä pohjoisessa, rajakaupunki Torniossa. Pikkukaupunki muovasi hänestä suorapuheisen, järkevän ja kovapintaisen, mutta rationaalisen kuoren alla on lämminsydäminen ja aina hymyilevä nainen. Intohimoisena feministinä Tarulle tärkeitä yhteiskunnallisia aiheita ovat erityisesti kehopositiivisuus, antirasismi sekä naisten oikeudet. Hän arvostaa ystävällisyyttä, tasa-arvoisuutta ja läpinäkyvyyttä enemmän kuin mitään.

Tulevaisuudessa Tarun tavoitteena on kasvattaa omaa all female -yritystään ja olla osana yritystoimintaa, joka tarjoaa työllistymismahdollisuuksia erityisesti luovien alojen parissa työskenteleville naisille. Hän haluaa myös tuoda nuorille tietoutta yrittämisestä ja yrittäjäksi ryhtymisestä nuorella iällä. Oman alansa lisäksi Taru toivoo tulevaisuudessa työskentelevänsä myös television ja median parissa ja aikoo tarttua rohkeasti kaikenlaisiin projekteihin.

Taru(2).jpg

ota yhteyttä!

Klikkaa kuvia saadaksesi lisätietoa.

seuraa

sosiaalisessa mediassa

  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest
  • LinkedIn
instagram-cutout3_edited.png