NEW BEGINNING


Jälleen kerran uuden äärellä. Joka ikinen kerta blogin julkaiseminen on ihan yhtä jännittävää, mutta vielä enemmän perhosia vatsassa aiheuttaa se, että nyt mulla on oikeasti oma sivu. Ihan oma sivu, jonka loin alusta asti itse. Jollain tavalla tuntuu, aivan kuin päästäisin teidät sisään omaan kotiin: niin henkilökohtaisella tavalla sitä jotenkin aina avaa itsensä näitä tekstejä tänne kirjoitellessa.


Mikäli siellä ruudun toisella puolella on joku, kelle olen ihan uusi tuttavuus, niin kerron teille vähän itsestäni. Olen siis Taru, 21-vuotias helsinkiläistynyt kulttuurituotannon opiskelija. Koulun ohella aikani kuluu kuntosalilla, elokuvissa, nettikauppoja selaillen tai poikaystävän kainalossa kotisohvalla teekuppi kädessä. Olen kirjoitellut blogia enemmän tai vähemmän jo vuodesta 2011, kun yläasteella ensimmäisen kerran avasin Radio Silence -nimeä kantaneen blogini. Vuonna 2015 siirryin kirjoittamaan oman nimeni alle. Nyt vuoden tauon jälkeen tuntui viimein oikealta palata bloggaamisen pariin ja myös täysin uudelle alustalle, josta tulette minut varmasti nyt ja aina löytämään. Blogissani tulette näkemään ihan normaalin arjen lisäksi varmasti paljon muotiin, kauneuteen, hyvinvointiin ja ruokaan liittyviä kirjoituksia. Ja luonnollisesti paljon niitä asioita, mistä juuri te siellä ruudun toisella puolella haluatte lukea ja kuulla!


Parhaat kanavat blogini seuraamiseen ovat Bloglovin', Instagram - josta minut löytää nimellä @tarukaartinen - sekä Facebook-sivut, jotka kulkevat myös omalla nimelläni. Kaikkiin kanaviini pääsette joko blogin vasemmasta ylänurkasta tai About-välilehden kautta.


Toivottavasti kaikki vanhat lukijat löydätte takaisin seurailemaan blogiani ja vielä parempaa olisi, jos tänne löytäisi mukaan hurjasti myös uutta porukkaa. Täytyy kyllä myöntää, että olen enemmän kuin onnellinen paluusta bloggaamisen pariin!

Starting over, once again. Every time I launch a new blog I get so excited but this time it's somehow even more special: finally, after months of hard work, I have managed to create myself the website of my dreams. Somehow it feels like I'm inviting you to my home - that's how special this site, this new blog, is to me. And in someway it's always quite personal to write anything for everyone to see.


If there's someone who doesn't know me yet, let me tell you a bit about myself. My name is Taru and I'm a 21-year-old cultural production student based in Helsinki. While I'm not studying I spend my time at the gym, in the movies, browsing through online stores or watching Netflix at home with my boyfriend with a cup of tea. I've been blogging more or less for 7 years now (which is actually such a long time!) but I've been offline for the past year. Now it finally felt like it was the right time to get back to writing and is there honestly any better way to do it with a brand new site! In my blog you can read about my everyday , about fashion, beauty, wellness and food. And naturally I would be more than happy to write about things you want to hear about so thatdon't be afraid to give me ideas! In all honesty though, I will not be writing all my posts in English as well... But I'll try to do my best with it.life

The best ways to follow my blog are through Bloglovin', Instagram and my personal Facebook page. You can find all my channels in the upper left corner or in the 'About' page.

I hope all my old readers will find their way back to my blog and even more so I hope to see some new faces in here. I have to say, I am more than happy to get back to blogging!

Photography: Emilia Joensuu

Jacket Zara // Dress Bik Bok // Shoes Zara // Bag Bershka