PLANS FOR THE WEEKMaanantai on taas täällä ja mikä parasta, kyseessä on huhtikuun viimeinen laatuaan! En malttaisi millään odottaa kesän tuloa (vaikka tällä hetkellä sen tulo ei näytä kovinkaan varmalta, ulkona on juuri ja juuri 4 astetta lämmintä... hrr) ja erityisesti kuukauden päässä häämöttävää työharjoittelun alkua, josta kerron teille varmasti lisää hiukan myöhemmin. En tiedä olenko ainoa, kenen mielestä uudessa viikossa on jotain taikaa: aina maanantaisin saa mahdollisuuden aloittaa puhtaalta pöydältä ja suunnitella itselleen tehokkaan viikon. Itse olen ainakin huomannut, että hyvin suunnitellun viikko-ohjelman avulla saan huuuomattavasti enemmän aikaan, kuin vain ryntäilemällä päättömästi paikasta toiseen. Tämän viikon agendana on panostaa erityisesti kouluun ja salilla käymiseen, mutta muutakin hommaa riittää vaikka muille jakaa...


Tänään, eli maanantaina, olisi tarkoitus suunnata pikapuoliin kohti keskustaa ja kuvaustreffejä Emilian kanssa. Samalla reissulla piipahdan varmaankin muutamassa vaatekaupassa ja ihastelemassa yhtä tiettyä kenkäparia... Saa nähdä, lähteekö mukaan kuitenkaan mitään - yritän olla pienellä säästökuurilla. Säästökuurista huolimatta meikkejä on pakko käydä ostamassa ja niihin uppoaa kyllä väkisinkin rahaa useampi kymppi... Mistähän syystä kaikki tuotteet loppuvat aina samaan aikaan? Kaupungista palatessa luvassa onkin sitten pientä hemmottelua: ajattelin nimittäin suunnata kylpylään hiukan rentoutumaan ja valmistautumaan kouluhommien täyteiseen viikkoon!


Monday is once again upon us and you know what - it's the last Monday of April! I can't wait for summer to come (though at the moment there's only 4 degrees outside... brrr) and even more so I can't wait for the internship I'm about to start in a month, but more about that later. I bet I'm not the only one who thinks that new week is always somehow magical: you get a chance to start fresh and plan yourself a productive week. I myself have noticed, that the more time I use on planning I weeks the less I procrastinate and run around from place to place like a headless chicken, haha. This weeks agenda is to focus mainly on school and training, but I also have so many other (more fun) things to do...


Today, as in Monday, I'm supposed to head to Helsinki, meet up with Emilia and shoot some content. Whilst I'm there I'm going to head to some shops too, to see if I find anything new. I would love to buy a pair of shoes I've been admiring but in all honesty I probably won't... I'm trying to save some money at the moment. My make up bag on the other does not agree with my saving efforts... I've literally used every single product in there 'til its last drop and I am in desperate need of some new ones. When I come back from the city I'm going to spoil myself with some spa time and just relax and unwind. Exactly what I need before a busy week of school work.


Tiistai meneekin sitten iltapäivän osalta koulussa ja kieltämättä haaveilen nukkuvani hieman pidempään kuin tänään, heh. Koulusta olisi tavoitteena mennä suoraan salille ja illalla ajattelin aloittaa uuden kirjan! Lukuvuorossa seuraavana onkin se juuri eilen mainitsemani Cara Delevignen esikoisromaani, jota odotan hiukan ristiriitaisin tuntein... Mutta perustelujen vuoksi luotan sen olevan hyvä.


Keskiviikkona ja torstaina on vapaapäivät ja ainakin alustavasti suunnittelin viettäväni molemmat kotona kouluhommia painaen. Molempina päivinä tulee myös varmaan treenattua... Yleensä treenin jälkeen on aina niin paljon tehokkaampi olo ja saa paljon enemmän aikaan. Torstaille suunniteltiin yhteistä opiskeluhetkeä Emilian kanssa, mutta mikäli suunnitelmat muuttuu niin puurran sitten itsekseni. Keskiviikkona on muuten pakko käydä myös ruokaostoksilla. Jollain tavalla inhoan ruokakaupassa käyntiä, mutta toisaalta taas ei ole varmaankaan kovin paljon parempaa näkyä, kuin oikeasti täysi jääkaappi, haha!


On Tuesday I need to head to school, but luckily just for the afternoon (which means more sleep for me, yay!). After school I'm going to head straight to the gym and in the evening I thought that I would start a new book! I think the one I'll be reading is Mirror, Mirror from Cara Delevingne, since it's been standing on my shelf for ages waiting for it's turn.


Wednesday and Thursday will be the days I'll focus only on school. Though I'll try to get some workouts in too, since I always feel way more productive when I've done some sports. On Thursday we might end up doing some schoolwork together with Emilia and I'm really looking forward on going to some nice, chilled café and get some shit done, haha. Oh, and I just remember I need to go to the grocery store on Wednesday too... I hate going food shopping but at the same time there really isn't anything better than a full fridge!


Jacket Bik Bok // Top Bik Bok // Skirt Gina Tricot // Bag Bershka // Shoes Mango

Perjantaina suuntaan aamuksi kouluun ja lounaan jälkeen salille. Illalla haluaisin mennä katsomaan uusinta Avengersia, jonka ensi-iltaa olen valehtelematta odottanut jo vuoden! Marvel-leffat on mulle jonkinmoinen salainen (tai no ei nyt oikeastaan kovinkaan salainen ainakaan poikaystävän mielestä) pahe ja olenkin nähnyt kaikki elokuvat varmaan valehtelematta 5 kertaa. Vähempikin olisi ehkä riittänyt, haha. Perjantaina tulee varmaan myös suunniteltua vähän ensi viikon minilomaa, josta lisää myöhemmin!


Lauantaina ja sunnuntaina suuntaan ainakin salille, mutta muusta ohjelmasta ei niinkään ole varmuutta. Itselleni viikonloppu on ehdottomasti kaikkein mieluisinta treeniaikaa! Sali on aina suht tyhjä ja kumpikaan päivä ei tunnu hukkaan heitetyltä, kun saa oikein hyvän hikitreenin tehtyä alle. Sunnuntaina täytyy myös pakkailla ja siivota hiukan kotia, jotta on sitten mukavampi palata reissusta takaisin. Viikonlopun aikana saan myös varmasti ajastettua teille useammankin postauksen ensi viikoksi, jotta täällä ei olisi ihan hiljaista, vaikka itse seikkailenkin muualla.


Sellaista kuuluu siis minun viikkoon! Nyt äkkiä kimpsut ja kampsut kasaan, pikainen aamupala ja ovesta ulos kohti keskustaa. Ihanaa maanantaita kaikille!

Friday will be a school day, but only until lunch. After that I'll head to gym and in the evening I'm hoping we'll do something I've been waiting for such a long time... I would love to go and see the new Avengers movie! YAY! I've been waiting for this movie to premiere for a solid year now, haha. I love, love, loooove Marvel movies which is actually something not many people know about me. But oh well, now you know! I've probably seen each of the movies at least 5 times, lol. I also think that on Friday we will plan our next weeks mini vacay a bit more - I'll tell you all about later.


On weekend I am for sure headed to the gym - I love working out on an empty gym! On Sunday I need to clean up the home and pack for the upcoming trip. It is so nice to come back from a vacay to a squeaky clean home that I always try to clean up the best I can before heading anywhere. And last but not least, I try to work on some posts and set them ready for next week, so my blog won't be all dead while I'm elsewhere!


So that's my week in a nutshell! Now I have to back my bags, eat a quick breakfast and head to the city, so that I won't be late. Have a wonderful Monday everyone!