WEEKEND ROSES (& EARLY 1ST OF MAY)Ihanaa perjantai-iltaa kaikille! Alkuperäiset suunnitelmat muuttuivat hiukan ja me päädyttiinkin pitämään kotona leffailta suunnitellun Avengers-elokuvan sijaan. Toisaalta suht kiireisen viikon jälkeen onkin ihana höllätä hetkeksi ja rojahtaa sohvalle katselemaan jotain aivot narikkaan -pätkää. Samalla juhlitaan kahdestaan myös hieman vappua, sillä ei ensi viikolla varmaankaan noteerata kyseistä päivää sen kummemmin (itse asiassa joku voisi sanoa, että lähdetään jopa ehkä hieman karkuun kaikkea hulinaa...). Ostettiin meille munkkeja, simaa ja vähän muita herkkuja, joten eiköhän tässä saada ihan kunnon pippalot aikaiseksi, haha. Ja ainiin, serpentiiniä löytyy myös! Mitäpä olisi vappu ilman sitä.


Minulla oli ajatuksissa tulla kirjoittelemaan tänne jo eilen, mutta järkyttävä päänsärky vetikin minut sänkyyn töiden jälkeen koko loppuillaksi. Sama päänsärky oli vaivannut minua jo heräämisestä asti, mutta kotiin tullessa se vain pahentui entisestään. Eilen oli kyllä muuten tosi kiva ja tehokas päivä: aamulla saatiin Emilian kanssa puurrettua yksi koulutehtävä loppusilauksia vaille valmiiksi ja iltapäiväksi menin pitkästä aikaa tekemään työvuoroa Kamppiin. Jos joku ei tosiaan vielä tiennyt, niin olen ollut töissä Bik Bokissa jo parisen vuotta, mutta nykyään teen vuoroja vain silloin tällöin. Pienten taukojen jälkeen on itse asiassa aina tosi hauskaa mennä tekemään vuoroja ja rupattelemaan asiakkaille - vaikka kaikissa asiakaspalveluammateissa onkin ne hyvät ja huonot puolet, niin silti onnistuneista kohtaamisista asiakkaiden kanssa saa aina kyllä roppakaupalla hyvää mieltä mukaan!


Mutta sellaiset pienet kuulumiset tähän väliin. Nyt kaadan meille lasilliset simaa, nappaan viltin päälle ja painun poikaystävän kainaloon tuonne sohvan nurkkaan. Ihanaa perjantai-iltaa ja tulevaa viikonloppua kaikille!


P.S. En keksi kovin montaa parempaa keinoa aloittaa viikonloppu, kuin nappaamalla kaupasta mukaan ison kimpullisen ruusuja. Kuinka kauniita!


Good Friday everyone! We decided to change up our plans a bit and ended up having a movie night at home instead of the Avengers frenzy. I would have love to see the movie already (we are still going though, just a little bit later), but I have to admit that it's nice to have a chilled evening at home after a busy week. We also decided to celebrate 1st of May a bit before hand, since we won't be in Helsinki next week to party like everyone else. To be honest, that doesn't really bother us that much: we bought some goodies and decorations for the apartment and I think that's just enough party for us two, haha!


My first thought was to write something yesterday, but I got a terrible headache when I got home from work. It had been bugging me the whole day, but it literally exploded the moment I got in from the front door. On the other hand, yesterday was a great day! We managed to get some school work done with Emilia and I did a short work shift in Kamppi. For those of you who didn't already know, I've been working in Bik Bok for almost three years now, but at the moment I just do shifts every now and then.


But that's what I'm up to right now! Now I'm going to pour us some glasses of mead and curl up on the sofa with my man. Have a lovely Friday night everyone!


P.S. How pretty are those white roses I picked up from the store earlier today?! The perfect weekend treat.