SATURDAY PLANS


Ihaninta lauantaita kaikille! Toivottavasti siellä ruudun toisella puolella päivä on lähtenyt yhtä hyvin käyntiin kuin meillä. Väsäsin meille aamupalaksi pienimuotoisen brunssin ja se oli kyllä täydellinen aloitus tälle lauantaille - nyt jaksaa puuhailla hoidettavien juttujen parissa hiukan pidemmälle päivään. Luulin ensin, että omalta osaltani päivä kuluisi koulutehtävien parissa, mutta sainkin tehtyä kaikki jo viikolla alta pois ja sainkin vapaapäivän! Koulujuttujen sijaan voinkin käyttää ajan hyvin siivoamalla ja laittamalla kotia vähän kevätkuntoon. Illalla olisi suunnitelmissa painua vielä salille tekemään oikein kunnon treeni, eli mukava lauantai siis edessä päin.

Tänään ajattelin pyhittää hiukan aikaa myös itseni hellimiseen ja suunnittelin päivän aikana tekeväni ainakin muutaman kasvo- ja hiusnaamion, sekä juomalla runsaasti vettä, sillä se on taas päässyt unohumaan... Vaikka itsestään huolta pitäminen onkin kuinka tärkeää, niin silti ihan perusasiatkin, kuten vedenjuonti, tuppaavat ajoittain unohtumaan! En sitten tiedä, vaikuttavatko tällaiset "tehopäivät" esimerkiksi ihonhoidossa hirveästi, mutta ainakin sitä hetken tuntee itsensä taas freesimmäksi, haha. :-)


Mutta nyt laitan koneelta leffan pyörimään, nappaan imurin käteen ja alan laittamaan meidän makuuhuoneen uuteen uskoon! Tehokasta lauantaita itse kullekin.


Happy Saturday people! We had a little brunch to kickstart the day and it was just what we needed to get up and going. It was my plan at first to get some school work done, but then I realized I've actually managed to get almost everything finished, so I get to take a day off after all! Now I have time to clean up our home and make it feel just a tiny bit more spring-like. In the evening we're going to head to the gym, so all in all it's going to be a nice Saturday.


I also decided to pamper myself today and do some face and hair masks to freshen up a bit. I am also trying to up my water intake... Why is drinking water honestly so hard? It's one of the most basic things and still from time to time I seem to forget about it. Also I'm not that sure if these "spa days" make any difference in skin or hair care, but oh well, at least I'll feel fresh for a day, haha. :-)


But now off to work! I'm going to pick up the vacuum cleaner, start up a movie and make our bedroom pretty and clean! Good Saturday to each and everyone of you.