WE'RE OFF TO STOCKHOLM!


...ja itse asiassa kahdesti tällä viikolla, haha! Ihanaa maanantaita teille kaikille ja erityisesti ihanaa toukokuun ensimmäistä viikkoa. Kesä on kohta täällä, kuinka hassua! Näpyttelen tätä postausta parhaillaan bussissa matkalla Katajanokalle, josta meidän laivan olisi tarkoitus tunnin päästä suunnata kohti Tukholmaa. Varattiin muutama viikko sitten laivareissu vapuksi, koska todettiin, että eipä meillä ole kummempiakaan suunnitelmia ja keväisestä Tukholmasta on jo jollain tavalla muodostumassa meille pieni perinne: pyörittiin siellä päivän ajan myös viime keväänä. Tällainen reissu (vaikka lyhyempikin) onkin tähän aikaan keväästä erittäin tarpeellinen, sillä viimeiset opiskeluviikot ovat aina ne kaikkein pahimmat deadline-kasan vuoksi. Ulkona vallitseva ilma ei varsinaisesti myöskään motivoi opiskelemaan, sillä yleensä toukokuussa ne kauneimmat päivät ovat aina juuri silloin, kun on eniten kouluhommia tehtävänä... Mutta kuten aiempinakin vuosina, niin kyllä tästä selvitään tälläkin kertaa!

...actually twice this week! We're on our way to the port as we speak and our ship is meant to set sail from Helsinki to Stockholm in an hour. We booked this small trip a few weeks back as a little treat for ourselves: a few days in Stockholm is just what we need after a busy spring. I wouldn't have minded for a bit longer trip, but this will do for now, haha. And at the same note I think it'll be nice to spend May Day in Stockholm, since we don't really care about all festivities here in Finland. I will much rather spend it strolling around in Gamla Stan and eating some good, Swedish ice cream, yum!

Jacket Bik Bok // Top Bik Bok // Skirt Gina Tricot // Bag Bershka // Shoes Mango

Kuten alussa mainitsinkin, palaan Tukholmaan vielä toisenkin kerran tällä viikolla. Tulemme reissusta keskiviikkoaamuna ja ehdin onneksi juuri pakata mukaan uuden vaatekerran, kun suuntaankin takaisin terminaaliin - seura vain vaihtuu ja päästään rakkaan äitini viettämään vähän laatuaikaa! Äidin kanssa meillä on suunnitelmissa turisteilla Tukholmassa hiukan enemmänkin ja varasimme valmiiksi liput jo ABBA-museoon. Eniten aikaa kuluu kuitenkin varmasti kauppoja kierrellen. :-)

Ihanaa vappua kaikille ja toivottavasti Suomessa juhliessa ei tarvisi kaivaa toppa- tai sadetakkeja esille, kuin joskus aiempina vuosina... Meidän vappu menee luultavasti Gamla Stania kierrellessä jäätelöt kädessä - ylioppilaslakin taidan kuitenkin jättää kaapin perälle odottamaan ensi vuotta!

As I mentioned in the beginning I will return to Stockholm once again this week. We'll come back to Helsinki on Wednesday morning and I have just enough time to shower and pack again when I need to head back to the city. But I don't mind the hurry because guess what... I'm getting my mom for a visit and we get to spend some much needed quality time. It's not too often we have done a good old fashioned girls getaway like this and I honestly can't wait! We decided to go full on tourists as we head to Stockholm and I actually booked us tickets for the ABBA museum in advance. I'm pretty sure though that we will spend most of our time shopping. :-)

Oh, and I almost forgot! Have a wonderful Monday, great first week of May (how crazy is this, it's almost summer!) and most of all happy Vappu to each and everyone of you! Don't lose your graduation caps, haha.