EASY LIKE SUNDAY... EVENING?Viimein takaisin Helsingissä! Tultiin oikeasti takaisin jo perjantaina, mutta tänään on ollut ensimmäinen päivä kun oon saanut olla ihan vain kotona. Se on jotenkin jännää, että vaikka lähteekin lomalle rentoutuakseen, niin reissusta palatessa tarvitsee aina sellaisen rauhoittumispäivän itselleen, jolloin voi vain tehdä kaikkia mieluisia juttuja, hoitaa pakollisia asioita (kuten kaupassa käynti ja pyykinpesu...) ja käydä esimerkiksi pitkällä kävelylenkillä. Kaikki kolme asiaa tulikin toteutettua tänään ja erityisen paljon ensimmäistä: nukuin pitkään, katselin yhden Netflix-sarjan melkeinpä alusta loppuun ja nyt telkkarista tulee vielä Suomen peli, jota aion seurata iltapalan ja blogin päivittämisen äärellä. Ja mites tämä ilma?! Ihanaa, kun alkaa olla jo lämpimämpää.


Netfllix-sarjoista tuli muuten mieleen, että pitääpä heittää tännekin muutamat suositukset omista lemppareista, sillä ainakin itse kaipaan aina uutta katsottavaa: mulla on paha, paha, paha tapa ahmia kaikki hyvät sarjat loppuun parissa päivässä, hups...


Finally I'm back in Helsinki! We actually came back on Friday, but this has been the first day I've just been at home and had the day all to myself. It's somehow funny that after a vacation I always need a day to just relax and do things that make me feel like I'm really at home. For me this includes for example washing laundry, going grocery shopping or doing a long walk. I did everything mentioned today and also watched one Netflix series almost from beginning 'til the end, oopsie... I think that I need to write you some of my recommendations, since I've watched many series - when I like something I tend to watch it in only few days, haha.


Jacket Bershka // Bag Zara // Turtle neck Bik Bok // Jeans Bik Bok


No mutta mitä kuului Tukholmaan? Täytyy kyllä myöntää, että jotenkin oli taas päässyt unohtumaan, kuinka se Tukholma onkin vaan yksi omista lempikaupungeista vuodesta toiseen. Heittelin jo tuolle paremmalle puoliskolle puolitosissaan ideaa, kuinka olisi hauska muuttaa kyseiseen kaupunkiin ainakin vuodeksi tulevaisuudessa, mikäli aika olisi sille joskus otollinen. Samaan lauseeseen täytyy kyllä lisätä, että vaikka Tukholma niin ihana onkin, niin ilmat ei tällä kertaa hellineet pahemmin: kärsittiin joko tuulesta tai sateesta molempina päivinä ja ainoa hetki, jolloin aurinko suostui paistamaan oli tiistaina, kun matkattiin takaisin satamaan... Muuten molemmat reissut olivat onneksi erittäin onnistuneita, kierreltiin paljon kaupunkia, ABBA-museo oli näkemisen arvoinen ja kukassa olleet kirsikkapuut ihastuttivat molempina päivinä!


Taisin muuten unohtaa ilmoittaa teille meidän suunnitelmista käydä katsomassa Antti Tuiskua Hartwall Arenalla perjantaina. Instagramin puolella minua seuraavat saivatkin hiukan maistiaisia keikasta, mutta pakko vielä sanoa täälläkin, että vitsit oli hieno show! Anttia ihan pienestä asti enemmän ja vähemmän fanittaneena oli aivan ihana käydä vähän muistelemassa vanhempia kappaleita ja nähdä upeita koreografioita uudempiin hittibiiseihin. Täytyy myöntää, että hetken oli keikan jälkeen ääni käheänä kaikesta huutamisesta ja laulamisesta, haha.


But well, how was Stockholm then? I have to admit, that I had forgotten how much I love that city. I actually even began to play around with the idea of moving there someday... Not sure how serious I was, but a girl can always dream, right? I have to add though, that even Stockholm being as pretty as it is, we got the most crappy weather: it was rather cold, windy or raining and the only time we got to enjoy the warmth was when we were walking back to our cruise ship - lucky us! On the other hand we had so much fun and got to see the city so much more once again, the ABBA museum was definitely worth visiting and the cherry trees in Kungsträdgården were soooo pretty.


By the way, I think I forgot to tell you about the concert we went to see on Friday! The people who follow me on Instagram got to see some bits of the amazing show provided by Antti Tuisku. I've been more or less a fan of Antti since I was 8 years old and it was so much to get to listen to some of my old favourite songs and see the new hits come to life with ah-mazing choreographies! I have to say that I did lost my voice that night from all the screaming and singing, haha.