WHAT I'VE BEEN UP TO?

Hei vaan kaikille! Melkein kuukauden hiljaiselon jälkeen (joka ei muuten ollut yhtään suunniteltu ja bloggaamisen pariin olisi haluttanut palata useamminkin, kuin vain kerran...) on muuten ihana kirjoitella taas tänne. Niin kuin tuossa jo mainitsinkin, niin tauon pitäminen ei ollut aikeissa ollenkaan, mutta lukukauden loppuun saattaminen, reissu Tornioon ja uuden harjoittelun aloittaminen veivät vain niin hurjasti aikaa ja energiaa, että en vain yksinkertaisesti ehtinyt avata konetta muulloin, kuin esseitä kirjoittaessa.


Mutta täällä sitä nyt kuitenkin ollaan takaisin! Tässä muutaman viikon ajassa Helsinkiin on tullut myös ihan täysi kesä, mistä olen kyllä ihan superinnoissani. Ajoittain on ehkä jopa hiukan liian kuuma työntekoon, mutta yleisesti ottaen lämpö on kyllä ihan tervetullutta. Ja auringon laskiessa illat on onneksi vielä aika viileitä: käytiin viikko sitten oikein pitkän kaavan illallisella Brondassa ja sieltä pois lähtiessä lyhyellä kesämekolla tuli kyllä kylmä!


Heittelin tähän postaukseen kuvitukseksi tässä näiden viikkojen aikana räpsimiäni puhelinkuvia, sillä niitä oli yksi jos toinenkin puhelimen galleriaan. Tähän alkuun muuten täytyy antaa pieni varoitus: jos kukkakuvat ei ole sun juttu, niin parempi lopettaa postauksen lukeminen tähän, haha. Niitä on nimittäin pal-jon.


//Hi there peeps! It's been almost a month since I posted something, oopsie... This wasn't intentional though! The trip to Tornio, school ending and the new internship just took away so much of my time, that I only opened my laptop when doing something school related or maybe watching Netflix, haha.


But here I am now! During these past weeks we have welcomed summer to Helsinki and I'm loving it. Some days are maybe just a bit too hot, but otherwise the weather is just perfect. And luckily the evenings are still a bit cooler: we ate dinner in Bronda a week ago and when we left the restaurant, it was actually really cold outside. I had this short summer dress on and I was freezing, haha.


The pictures in this post are some phone pics I've taken during this time. I have to warn you: if you don't like pictures of flowers, it's better if you just stop reading right now. In this post there's lots of them!Laitettiin kampaajalla mulle kesäksi hiukan vaaleampaa raitaa ja lopputuloksesta tuli kyllä enemmän kuin kiva! Kun aloin palaamaan takaisin vaaleampaan hiusväriin oletin, etten haluaisi kovin vaaleaa väriä, mutta toisin vain kävi haha. // Alisan kanssa pizzalla Tornion kivoimmassa lounaspaikassa, Hevi's Delissä. Suunniteltiin lounaan lomassa myös meidän tulevaa Lontoon reissua - mitään ei olla vielä varattu, mutta silti en malttais odottaa tulevaa reissua! // Kauneinta aikaa Helsingissä, joka paikassa on niin kirkkaan, tuoreen vihreää ja kukat kukkii kauttaaltaan.


Summer hair - we did some lighter highlights this time and I love it. I think that next time we'll do even more highlights, since I feel like I want to go even more lighter, even though I wasn't supposed to... Oopsie! // The best of the best of lunch places in Tornio. We ate some pizza with one of my best friends and planned our upcoming trip to London. We haven't booked everything yet, but I'm still so excited about the trip! // I love this time of the year: everything's so fresh and green and there are flowers everywhere.Käytiin testaamassa koulutehtävien tekemisen lomassa Paulig Kulman aamupala ja olipahan kyllä namia. Iso suositus ja erityisen iso suositus erityisesti kuvassa näkyvälle lohileivälle, tajuttoman hyvää! // Tuomiokirkko voi monen mielestä olla jo hiukan "kulahtanut" nähtävyys Helsingissä, mutta ainakin itseäni kirkko ja sen ympäristö jaksavat ihastuttaa kauneudellaan kerrasta toiseen. // First day at the new job! Aloitin toukokuun viimeisellä viikolla harjoittelun Hey Lookilla ja jo ensimmäisenä päivänä saatiin ihan vaaaaltava kukkalähetys viikonlopun kahtia häitä ajatellen. Kuvassa on siis varmaankin noin 1/4 kukista, haha. Näiden ensimmäisten viikkojen aikana oon oppinut jo ihan hurjasti alasta ja jokainen päivä opin jotain lisää - kunnon unelmien kesätyö! // Kyseinen oranssi Mangon mekko on ollut nyt useampana päivänä päällä: ihanan rento, raikas väri ja kuitenkin klassinen ja tyylikäs malli!

We tried the breakfast at Paulig Kulma and I have to say I loved it. My favourite was the salmon sandwich you can see in the picture, so good! // Some might think the Helsinki Cathedral is a bit too touristy, but I still find it really beautiful everytime I see it. // I started my internship at Hey Look few weeks back and I just love it there! This was my first day at the job and we got this huge flower delivery for the upcoming weddings that weekend. The flowers you see in the pic are like 1/4 of all the flowers we received, haha. // I love this new dress I got from Mango few weeks ago. The colour is everything!probably


Moooore flowers. Haha, alun kukkavaroitus oli näköjään todellakin tarpeen! // Ensimmäiset häät, joita sain olla mukana tekemässä. Nämä jää mulle varmasti ikuisesti mieleen. // Vietiin kaikki tavarat kukista ja muista lähtien veneellä saareen, jossa häät pidettiin. Oltiin varmasti aikamoinen näky ohikulkijoille ja kieltämättä pieneen veneeseen tavaroiden tunkeminen olikin jos jonkinmoinen saavutus - onneksi saatiin apua saaren kivalta henkilökunnalta, ettei meidän tarvinnut kantaa kolmestaan kaikkea superkuumalla ilmalla.


More flowers - I think it was necessary to give a heads up to you guys about the flowers, haha! // The first wedding I got to be part of. I think I'll remember this one forever. // We were a sight to be seen with all of our stuff in the small ferry that took us on the island where the wedding was held. Luckily we got some help from the kind staff and we didn't need to carry all the stuff around just the three of us.


Toiset häät, joskin samaisena päivänä. Valkoisesta Salista tuli kyllä niin upea kukkineen kaikkinen! Oma henkilökohtainen suosikkini koko viikonlopussa oli jätti-ilmapallot, joiden mahduttaminen ovista oli oikeasti vaikeaa. Noiden ilmapallojen halkaisija oli ilmeisesti yli metrin ja ne oli kyllä kieltämättä upea näky niin ulkona, kirkossa, kuin sisällä Salissakin. // Sain kyseisissä häissä myös koristella ensimmäisen hääkakkuni ja vaikka noinkin pyhään asiaan koskeminen pelotti, niin olin onneksi tyytyväinen lopputulokseen.


The second wedding on the same day. I loved the place, the flowers, everything! My own personal favourite were those huge balloons, so grand. // I also got to decorate my very first wedding cake that same day. I was so terrified that I would ruin it, but I was actually pretty happy with the end result.

Vielä viimeinen kuva Valkoisen Salin häistä, näissä oli kyllä jotain ihanaa Gossip Girl -vibaa, haha! // Käytiin viikolla piipahtamassa Suomenlinnassa, ilmat on olleet nyt niin ihanat, ettei pahemmin haluta viettää päiviä sisätiloissa. Samaan aikaan kuitenkin toivoisin, että olisi hiukan viileämpää, sillä hetkittäin tänne paahtuu. // Ja muutamat kuvat vielä perjantaisista Villa Katayan pienistä häistä, joiden menuista pidin erityisen paljon. Tyylikkäät ja minimalistiset, pienellä kuparisella yksityiskohdalla.


The last picture of last weekends wedding - this had a certain Gossip Girl vibe to it, haha! // We made a quick trip to Suomenlinna this week. The weather has been so nice, that it seems like a waste to spend time inside and that's why I've tried to spend as much time outdoors as possible. I do hope though that there would be some cooler days, since at times it feels like my skin is boiling when I go outside... // And to end this post, two pictures from Fridays small wedding in Villa Kataya. I loved the menus so much in this one: so minimalistic and stylish, with a small copper twist.