IT'S MY BIRTHDAY!


Hyvää syntymäpäivää minä! Ihanaa täyttää 22. Jostain syystä tänä vuonna odotin omaa syntymäpäivääni aiempia vuosia enemmän - ajatus vanhenemisesta tuntui erityisen kivalta ja vaikka sen kummemmin ei olekaan tarkoitus juhlia, niin onhan synttäripäivä aina erityinen.


Kuten sanoinkin, juhlat jäävät tällä kertaa välistä ja todellisuudessa päivä menee töiden parissa. Viikonlopun aikana irrottauduttiin kuitenkin jo hiukan arjesta: saatiin mun vanhemmat pohjoisesta kyläilemään ja käytiin muun muassa katsomassa uusin Mamma Mia, pyörähdettiin Porvoossa ja syötiin Kiilassa ihana illallinen. Toisaalta en tiedä mitä muuta parempaa voisikaan enää syntymäpäivältä odottaa, kuin oleskelua rakkaiden ihmisten kanssa ja mieluisaa tekemistä.


Käytiin myös tuon paremman puoliskon kanssa nappaamassa muutamat juhlakuvat eilen illalla kauniissa ilta-auringossa. Löydettiin kuvissa näkyvissä valtava ohrapelto muutama päivä sitten lenkillä käydessä - en ymmärrä, miten kyseisen pellon olemassaolo on mennyt jotenkin meiltä molemmilta ihan täysin ohi, sillä meidän kodista kyseiseen paikkaan oli vain noin kilometri matkaa. Tosin parempi löytää kivoja paikkoja mielummin myöhään, kuin ei milloinkaan ja kuinka ihanaa, että saatiin nyt korkata tämä kuvauspaikkana juuri sopivasti mun synttäreiden alla!


Nyt palaan takaisin töiden pariin pieneltä ruokatauolta. Lupaan tulla kirjoittelemaan kesän kuulumisia hiukan paremmin, kun alan saamaan kiireisen harjoittelujakson pakettiin. Kesän kestävä hiljaisuus täällä blogin puolella ei todellakaan ollut suunnitelmissa, mutta jotenkin sitä näin vanhetessa tajuaa (heh, heh), että tärkeintä on olla itselle hiukan armollisempi monien asioiden suhteen ja sen sijaan vain nauttia elämästä.


//It's my birthday! Finally 22. For some reason it feels like I've waited this day to arrive more than ever - I guess it's some what nice to get older, haha.


I'm not actually planning to celebrate my birthday in anyway, unless you count working, watching Netflix and eating cake a celebration. But luckily we had a really nice weekend: we had my parents over, we went to see the new Mamma Mia to the movies, made a small roadtrip to Porvoo and had dinner in Kiila. But well, I honestly can't think of anything nicer from my birthday than spending it with the ones I love the most.


We snapped some photos with my other half yesterday evening in this beeeautiful barley field. It was all golden: the field, the sunset, the balloons, my hair... So pretty! We actually discovered the field just the other day and it's actually only like a kilometer away from our home. I'm a bit bummed out that we haven't noticed it before, but at the same time it was so special to take these pictures in that place.


But now I need to get back to work! I promise that I'll give you an update sooner rather than later about what's going on in my life right now. I definitely did not plan taking the whole summer of from blogging, but I just realized that I need to cut myself some slack and just focus on my internship and enjoy life.