LOPPUKUUSTA...


...aion sisustaa meidän makuuhuoneen uudelleen. Ei siis mitään suurremonttia, vaan lähinnä ideana olisi pyöräyttää vähän järjestystä ympäri ja naulailla muutamat taulut seinille. Löysin meille myös pitkän etsimisen jälkeen meidän sänkyyn sopivan helmalakanan ja sekin olisi hyvä saada paikalleen!

...olisi tarkoitus käydä leffassa katsomassa ainakin Venom, mutta myös A Star Is Born kiinnostaa kovasti. Tässä kuussa on tullut nähtyä jo A Simple Favor (suomennettua tämä taitaa olla Missä on Emily? - mikä siinä onkin, että kaikki käännökset on usein juurikin huonoja, ei sinnepäinkään tai vaan helposti kamalan tönkköjä?), mikä oli kyllä ihan mahtava ja aikamoinen poikkeus elokuviin, joita yleensä tulee katsottua!

...käydään I Love Me -messuilla - itse asiassa jo tänä viikonloppuna. Viimeksi on tullut käytyä joskus parisen vuotta sitten ja on kyllä aivan hauska nähdä mihin messut on tässä ajassa muuttuneet. Itseä messuilla kiinnostaa eniten aina kaikki terveyskojut!

We're halfway through October, but I still have so much planned for the month! Plans are to...

...re-decorate our bedroom. Nothing big though, just changing up the decoration and hanging some posters on the wall. I also (finally!) found a bed skirt for our funnily sized bed and I can't wait to place it.

...go to movies. Tomorrow we're going to go see Venom, but I'd also like to see A Star Is Born! This month I've already seen A Simple Favor which was really good and a lot different from the other movies I usually go and see.

...visit I Love Me! The last time I've visited was two years ago and it's actually kind of fun to see what has changed. Personally I'm most interested from all the health and fitness related stuff.

...pyörähtäminen Valokarnevaaleilla on tottakai ihan must! Tänä vuonna saan ensimmäisen kerran viedä Valokarnevaaleille myös äidin - toivottavasti ne on käymisen arvoiset, sillä viime vuoden Valokarnevaaleista en ole kuullut kovin hyvää palautetta...

...suunnitteilla olisi aloittaa joku uusi sarja Netflixistä. Yritin jo katsella Outlanderia ja Lutheria, mutta kumpikaan ei kyllä aivan kolahtanut. Pitäisi muuten varmaan kirjoitella teille tänne jotain sarjasuosituksia myös, sillä minä jos joku katson paljon Netflixiä. :-D Poikaystävä aina nauraakin, että mulla on pieni "kioski" aina joka paikassa missä kuljen - suomeksi sanottuna siis puhelimesta pyörii Netflix ja puhelin on joko telineessä tai nojailee aina ties mitäkin vasten, haha!

...aion metsästää jostain kaupasta glögiä. Viimeksi glögiä on tullut juotua varmaan tammikuussa ja alkaa olla jo kaipuu. Glögi on ihan omia lempparijuomia ja kulutettiinkin sitä viime vuonna useampi litra jo ennen joulukuuta.

...pop to see the Carnival of Light at Linnanmäki - a must! I'm also going to bring my mom, it's her first time seeing the lights. I hope that the carnival is worth it this year, because I haven't heard many good thing from last years one...

...start some new series from Netflix. I kinda sorta tried to watch Outlander and Luther, but I didn't exactly feel neither of them. I think I should actually do some list of good series for you, because if someone watches Netflix much - that's me! :-D Even my boyfriend always mentions that and it's really funny 'cause it's true, haha. I watch it while cooking, cleaning, doing the dishes, you name it.

...find some mulled wine asap! Last time I bought mulled wine was in January and it's honestly been too long. Mulled wine is my favourite drink ever and we drank so many liters last year before it was even December!

IHANAA LOKAKUUN LOPPUA KAIKILLE! (Siis täytyy myöntää, että tuon glögilauseen jälkeen kirjoitin tähän ensin lokakuun sijasta joulukuun, hehe.)

HAVE A NICE LAST WEEKS OF OCTOBER EVERYONE! (I have to admit that I actually first wrote December instead of October, haha.)