INTERIOR IDEAS FOR THE BEDROOM


Eilisessä postauksessa mainitsinkin jo ohimennen, että lokakuun tai todennäköisimmin loppuvuoden, aikana olisi tarkoitus laittaa meidän makuuhuonetta hiukan uuteen uskoon. Meidän makuuhuone on tällä hetkellä meidän (tai ehkä vain minun, haha. Kieltämättä päivitellään molemmat aina, että miten se onkin niin sotkuinen, mutta poikaystävä ei ehkä ole niin innoissaan tästä uudelleensisustamisesta, kuin minä) mielestä ihan täysi kaaos: siellä on liikaa tavaraa niin pieneksi tilaksi ja mikäli huoneessa ei olisi sänkyä ja siellä ei tarvitsisi käydä ihan päivittäin, niin pitäisin oven varmaan kiinni ja välttelisin koko paikkaan menoa ihan viimeiseen saakka. Niin epäinspiroiva kyseinen sekamelska tällä hetkellä on!


En ole varannut huoneen "remontille" minkäänlaista budjettia, sillä tarkoitus olisi toteuttaa muodonmuutos pitkälti niillä tavaroilla, joita meiltä jo kotoa ja häkkivarastosta löytyy. Muutama juliste seinälle, se aiemmin mainittu helmalakana sängyn ilmettä piristämään, kynttilöitä ja ehkä jokunen viherkasvi puhdistamaan ilmaa. Haaveilen kieltämättä aika kovasti yhden seinän maalaamisesta joko siniseksi tai harmaaksi, mutta siihen täytyy kyllä ensin kysyä vuokrafirman lupa! Molemmat seinien sävyt mood boardissa miellyttää kyllä omaa silmää ja mikäli tosiaan saadaan aikaiseksi kysyä lupaa, niin tulee kyllä hankaluus päättää mihin oikein kallistutaan.


Pelastin muuten aiemmin tänä vuonna neljä pinnatuolia kaatopaikkakohtalolta ja ne ovat nyt odotelleet useamman kuukauden häkkivarastossa käyttöönottoa. Mikäli seinä tosiaan maalataan, niin teen meille varmasti tuoleista yöpöydän korvikkeet - kuinka kivalta voikaan kirkkaan valkoinen tuoli näyttää tummempaa seinää vasten?


Lupaan päivitellä tänne makuuhuoneesta kuvia heti, kun lopputulos on valmis! Kieltämättä itsellekin ihan hauska nähdä, kuinka suureen muutokseen pystytään ihan minimaalisella rahamäärällä - mitä lähempänä nollaa pysytään, niin sen parempi.


As I mentioned yesterday, I'm planning on re-decorating our bedroom. At the moment the bedroom seems like a mess, since there's way too much stuff for such a small space. It's always really unorganized and in my opinion really dusty as well. If the bed wasn't there I guess I would just close the door and never go in to our bedroom ever again. Such an uninspiring place!


There's no budget for the "renovation" since I'm trying to be creative and only use stuff we already own. I'm just going to put some posters up, spice up the bedding with the new bed skirt, light up some candles and freshen the space up with some plants. I have to admit though that I would loooove to paint at least one wall with a different color, but we shall see... I'm dreaming of two possible colors: midnight blue or light grey. If we get a permission to paint it's going to be a hard choice between those two!


Earlier this year I saved some chairs that were just days away from going to the trash and I feel like this would be the perfect space for them. Maybe they'd work as a bed side tables? They're white, so I think they would also look really nice against a darker colored wall, hmm...


I promise to keep you updated on the project and post some pictures the second we're finished with the room! I think it'll be fun to see what we come up with such a small budget. I already feel like we're going to be really happy with the outcome!