PÄIVÄMATKA TALLINNAAN


Jee, marraskuu on täällä! Ei ehkä muuten se kaikkein lempparein kuukausi, mutta minulle se tarkoittaa sitä, että kaikki vuoden parhaat päivät alkavat lähestyä: joulu ja joulupyhät, uusi vuosi ja toki itsenäisyyspäivä. Odotan muuten joulua joka vuosi huomattavasti enemmän, kuin vaikka omaa syntymäpäivää... Heh.


Mutta enough about that! En ole vielä marraskuun puolella ehtinyt kirjoittelemaan, sillä puuhaa on riittänyt niin kodin, koulun kuin töidenkin parissa. Makuuhuone on jo melkein valmistunut (ja maalattu!), mutta sen paljastamisen jätän ensi vuoden puolelle, sillä tällä hetkellä vähän jokaisesta nurkasta löytyy jotain väliaikaisratkaisuja. Koulussa kurssit ovat jo hyvässä vauhdissa, sillä kuukauden päästä meillä alkaa jo joululoma - kuinka hassua! Aikaa on kulunut myös kirjoittamiseen, kuvien muokkaamiseen ja erilaisten kivojen juttujen suunnittelemiseen tulevaisuudessa niin blogin, kuin Instagraminkin puolella. Luvassa on ainakin erittäin laaja joululahjavinkit-postaussarja, joka sai paljon kannatusta jo stoorien puolella. Jos ette muuten vielä seuraa minua Instagramissa, niin sieltä minut löytää nimellä @tarukaartinen.

Hiukan yli viikko sitten pyörähdettiin Emilian kanssa päivä Tallinnassa kuvailemassa ja kiertelemässä Vanhaa kaupunkia. Aiemmin Tallinnassa käydessä ei olekaan ikinä tullut pyörittyä muualla, kuin kauppakeskuksissa ja Rotermannin alueella, joten uudet maisemat olivat aivan hyvää vaihtelua! Pyörähdettiin myös ihanassa pienessä kahvilassa, Røstissa, juuri ennen kotiintuloa. Nautittiin vain pikaisesti kanelipullat ja lämpimät juomat, mutta leipomon puolella olisi ollut paljon muutakin ihanaa, mukaan ostettavaa herkkua. Lähdetään Tallinnaan tämän kuun lopussa myös tuon paremman puoliskon kanssa ihastelemaan joulumarkkinoita ja ehkä samalla reissulla pysähdytään myös hakemassa tuoretta leipää samaisesta kahvilasta, how cosy!


Nyt on kuitenkin pakko nousta ylös tästä koneelta ja alkaa laittamaan meidän kotia hiukan joulukuntoon (aina ajoissa, haha) ja siivoilemaan koko kämppä oikein putipuhtaaksi. Ainakin joulukuusi olisi tarkoitus saada pystyyn tänään, sillä eihän ilman sitä voi myöskään pitää vuosittaista Harry Potter -joulumaratoonia saati sitten katsella Crownin uutta kautta, josta olen muuten superinnoissani! Löytyykö täältä muita Crown-faneja? Mutta nyt kone kiinni, vaatteet päälle ja cleaning mode on. Ihanaa lauantaita kaikille!


Ai niin! Mitäs muuten pidätte uudistuneesta ulkoasusta? Käytin pienen ikuisuuden kaiken muuttamiseen, mutta tästä tuli niin kiva, että se oli kyllä kaiken vaivan arvoista. Koko sivu tuntuu ihan uudelta pienellä freesauksella.