LIFE RIGHT NOW...


...on kieltämättä aika kiireistä. En nyt niinkään juokse paikasta toiseen, vaan lähinnä deadlinet painaa päälle ja jossain välissä pitäisi ehtiä myös töihin ja ihan vain olemaan. Jostain kumman syystä onnistun aina kaikille jo valmiiksi kiireisille viikoille luomaan itselleni oikein vielä lisästressiä ottamalla useita työvuoroja ja keksimällä kaikkia muita mahdollisia menoja, kun taas vaihtoehtoisesti on sitten niitä hiljaisia viikkoja, jolloin ei ole sitten niin m i t ä ä n ohjelmaa. Katselin tuossa juuri esimerkiksi tulevan viikon kalenteria, jossa koulupäiviä oli pyöreät 0 ja vain muutama parin tunnin työvuoro, haha. Positiivisena puolena on kuitenkin se, että ehkä tästä kamalasta deadline-sumasta pääsisi viimein hieman voiton puolelle, kun muu aikataulu on hiukan väljempi - jes!


Koulun lisäksi elämässä on onneksi paljon muutakin, vaikka ei aina siltä tunnu haha. Pyörähdettiin poikaystävän kanssa alkuviikosta ihastelemassa Tallinnan joulumarkkinoita, josta itseasiassa tämän postauksen kuvatkin on napattu. Lähdettiin jo sunnuntai-iltana matkaan ja vietettiin yö laivalla. Se oli itse asiassa aivan hyvä valinta, sillä oltiin Tallinnassa jo aamukuudelta ja päästiin syömään hotelliaamupala rauhassa ennen kauppojen avautumista ja muun kaupungin heräämistä. Markkinoilta ei tarttunut mitään mukaan, eikä me varsinaisesti ostosreissulle muutamien kauppojen kiertelyä lukuunottamatta lähdetty, mutta hauskaa meillä kyllä oli ja luminen Tallinna oli varsin kaunis näky. Löydettiin muuten vanhaa kaupunkia kierrellessä maailman suloisin pieni hotelli ja todettiin molemmat, että sinne on kyllä ensi jouluna päästävä viettämään muutama yö. Hotellin aula oli koristeltu niin jouluisasti ja paikan tunnelma oli niin ihana, että vakuututtiin kyllä molemmat jo pelkän ikkunasta vilkaisun perusteella.

Eilen illalla käytiin viimein katsomassa myös Ihmeotukset: Grindewaldin rikokset! Odotettiin näinkin kauan elokuvan näkemistä, sillä saatiin hankittua liput Itiksen uuden Finnkinon ennakkoavajaisiin ja päästiin katsomaan elokuvaa IMAX-teatterissa normaalin valkokankaan sijaan. Siitä puolestaan en oikein osaa sanoa, että oliko itselläni IMAX:sta sen kummempia odotuksia, mutta ainakin yksi asia tuli opittua: paikkoja varatessa kannattaa ne ottaa huomattavasti totuttua ylempää, sillä kangas on tosiaan huomattavasti totuttua korkeampi ja mikäli elokuvaa ei halua tuijottaa niska jumissa, niin ylempi paikka on parempi niin oman terveyden, kuin paremman elokuvakokemuksenkin kannalta haha. Itse elokuvateatteri oli myös upea ja siitä muutaman videopätkän postasinkin Instagramiin stoorien puolelle. Mikäli ette vielä minua Instagramissa seuraile, niin kannattaa käydä kurkkaamassa @tarukaartinen. Postailen Instagramiin hiukan enemmän, kuin tänne blogin puolella ja erityisesti stoorin puolella yritän olla hieman nykyistä aktiivisempi. Omasta mielestäni on hauska seurailla muiden tekemisiä reaaliajassa, joten päätin kokeilla sitä itsekin!


Seuraavat pari tuntia olisi sitten suunnitelmissa nököttää tässä koneella. Pitäisi saada valmiiksi edes muutama noista tehtävistä, joiden palautus painaa päälle ja niiden lisäksi puolilta öin avautuu kevään kurssivalikoima, joista on toki pakko napata parhaat päältä. Tajusin muuten juuri tänään kursseja laskeskellessani, että kevään jälkeen ei kyllä valmistuminen ole enää kaukana ja en oikein tiedä, olenko siitä enemmän innoissani vai kauhuissani... On tässä onneksi vielä hetki aikaa kuulostella omia tuntemuksia asian suhteen ja totutella ajatukseen, että pian sitä on ensimmäistä kertaa elämässään jotain muuta kuin opiskelija. Hullua.


P.S. En ehtinyt kiireiden vuoksi saamaan lahjapostauksia esille ennen Black Fridayta, mutta kyllä ne sieltä ovat siitä huolimatta vielä tulossa! Joulukuussa olisi tarkoituksena saada postattua muutenkin vähän jouluisempaa sisältöä esille ja muutamasta ideasta olen itsekin aika innoissani. Enää muutama tunti joulukuuhun, jee!


P.P.S. Maailman parasta syntymäpäivää minun rakkaalle iskälle. <3 You're the best.